Hemşirelik Öğrencilerinin Kariyer Hedeflerine Yönelik Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü dış paydaşlarla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Hemşirelik Bölümü tarafından mezunların kariyer hedeflerini ve mesleki beklentilerini tanımlayan program eğitim amaçları ve yeterliliklerinin güncellenmesi amacıyla dış paydaşların görüş ve önerileri alınmak üzere 14 Haziran 2021 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi İlknur Özkan başkanlığında çevrim içi olarak toplantı gerçekleştirildi.

Dış Paydaş Kurulu Toplantısına Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, Doç. Dr. Derya Adıbelli, Öğr. Gör. Dr. Adem Sümen,  Öğr. Gör. Dr. Emine İlaslan, Kumluca Devlet Hastanesi adına Sağlık Bakım Hizmetleri Bakım Müd. Fatma Gök ve Eğitim Hemşiresi Eda Cengiz,  Finike Devlet Hastanesi adına Sağlık Bakım Hizmetleri Bakım Müd. Hatice Demircan ve Eğitim Sorumlusu Fatma Başar Yiğit, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi adına Hemşire Gülay Dağlı ve Hemşire Gülhan Kaylı, Kumluca Belediyesi adına Strateji Geliştirme Müdür V. Erhan Gazi Kökçü, Müjgân Çetin Okulları adına Okul Müdürü Müjgân Çetin ve Gizem Merden katıldı.

Yapılan toplantıda Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü amaç ve hedefleri, ders müfredatları ve hemşirelik programı amaçları gözden geçirildi ve dış paydaşlar tarafından önerilerde bulunuldu. Özellikle toplantıda COVID-19 ve yeni oluşabilecek pandemiler açısından toplumsal sağlığı korumaya yönelik derslerin müfredatta yer alması gerektiği dış paydaşlar tarafından vurgulandı.


 

Eklenme tarihi :15.06.2021 10:04:26
Son güncelleme : 11.10.2023 12:45:51