Kalbimiz Manavgat ile birlikte atıyor

Akdeniz Üniversitesi itfaiye aracı ile Manavgat yangınının ilk anlarından itibaren bölgedeki yangına müdahale etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan ve yürekleri yaralayan yangına müdahale çalışmalarına Akdeniz Üniversitesi de itfaiye aracı ve personeli  ile destek verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından istenen desteğe Akdeniz Üniversitesi de yanıtsız kalmadı ve bünyesinde bulunan itfaiye aracı ve personeli ile Manavgat bölgesindeki yangını söndürmek için destekte bulundu.

Akdeniz Üniversitesi Güvenlik Şube Müdürlüğü kullanımında olan itfaiye aracı ve personeli Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın talimatı doğrultusunda Manavgat bölgesindeki yangında görev aldı.

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve Manavgat'taki yangından etkilenen vatandaşlarımızın bir nebzede olsa yaralarını sarmak için Akdeniz Üniversitesi ailesini yardımlaşmaya davet ediyoruz.

Eklenme tarihi :30.07.2021 09:32:43
Son güncelleme : 12.10.2023 13:44:34