Kamu çalışanları Kamu Spor Oyunlarında bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında "Gel Sporla Buluşalım" mottosuyla “Kamu Spor Oyunları” projesi hayata geçirildi.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Antalya’da yer alan kamu kurum ve kuruluşunda çalışan personellerin katıldığı Kamu Spor Oyunları voleybol, basketbol ve masa tenisi alanlarında düzenleniyor. Akdeniz Üniversitesi personeli de Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol Takımı, Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi Takımı ve Akdeniz Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı ile turnuvaya katılım gösterdi.

Kamu Spor Oyunları, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amaçlanıyor.

Eklenme tarihi :28.09.2023 16:40:57
Son güncelleme : 28.09.2023 16:44:01