KKTC Sağlık Bakanı Üstel Akdeniz Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ünal Üstel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı makamında ziyaret etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ünal Üstel'e oğlu Emre Üstel, Danışmanı Batu Beyit, KKTC Antalya Turizm Temsilcisi Nazmi Pınar eşlik etti.

ÜNİVERSİTELER ARASI DAYANIŞMA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ünal Üstel'in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi hakkında bilgiler vererek KKTC'de yer alan üniversiteler ile dayanışma içerisinde olduklarını belirtti. Ziyarette sağlık turizmi başta olmak üzere farklı konularda iş birliği projeleri konuşuldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ünal Üstel ise karşılaştığı misafirperverlikten dolayı Rektör Özkan'a teşekkür ederek rektörlüğe atanması nedeniyle tebriklerini iletti. Ziyaret Rektör Özkan'ın günün anısına KKTC Sağlık Bakanı Üstel'e plaket takdim etmesiyle son buldu.

Eklenme tarihi :8.04.2021 14:11:44
Son güncelleme : 5.10.2023 15:22:24