Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nda Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu, Cumhuriyetin 100. yılını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Cumhuriyetin 100. yılını unutulmaz kılmak için ülkenin dört bir yanında gerçekleştirilen kutlamalara Korkuteli Meslek Yüksekokulu da katıldı. Bu çerçevede öncelikle 25 Ekim 2023 Çarşamba günü Öğr. Gör. Nami Erdoğan ve Öğr. Gör. İsmail Uçar’ın konuşmacı olarak katıldığı “Şiir ve Hikâyelerle Cumhuriyet” ve “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ü Anlamak” konulu konferans gerçekleştirildi. Öğrencilerin geniş katılımıyla ve keyifle dinlediği konferans sonrası Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zanbak katkılarından dolayı öğretim elemanlarına teşekkür belgelerini takdim etti.

BAYRAKLARLA DONATILDI

Korkuteli Meslek Yüksekokulu kutlama etkinliklerine, Yüksekokul öğrencilerinin Cumhuriyetin 100. yılında yaşadıkları haklı gurur ve coşkusunu barındıran talep doğrultusunda öğretim elemanlarının organize ettiği özel bir etkinlik ile devam etti. 31 Ekim 2023 Salı günü Yüksekokul öğrencileri ile akademik ve idari personelin katılımıyla Atatürk ve Türk bayraklarıyla donatılan Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirilen kutlama, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zanbak’ın açılış konuşması ile başladı.

ÖĞRENCİLERDEN MİNİ KONSER

Program Elektronik Haberleşme Programı öğrencilerinin Yüksekokul öğrencileri eşliğinde seslendirdiği mini bir konser ile devam etti. Ardından Yüksekokul Müdürü, öğrenciler, öğretim elemanları ve idari personel ile birlikte üzerinde Cumhuriyetin 100. yılına özgü tasarlanan kurumsal logonun bulunduğu kutlama pastası kesildi. Kutlamada öğrenciler için küçük çaplı sürpriz bir çekiliş de düzenlendi. Pilav günü tadında gerçekleştirilen kutlamada, öğrencilere yemek ve tatlı ikramı yapıldı. Yüksekokul Müdürü bu güzel ve özel gün anısına organizasyonda emeği geçen öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti. Kutlama toplu fotoğraf çekimi sonrası 100. yıl marşları eşliğinde aynı coşkuyla sona erdi.

 

Eklenme tarihi :14.11.2023 09:19:22
Son güncelleme : 14.11.2023 09:20:59