Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni, yüksekokul bahçesinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Mezuniyet törenine, Kaymakam Sezgin Üçüncü, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Korkuteli MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zanbak, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
94 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU
Coşkulu atmosferde gerçekleştirilen törende toplam 94 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrenciler, geçit töreniyle mezuniyet alanına giriş yaptı. Program kapsamında gerçekleştirilen protokol konuşmalarında mezun öğrencilere yeni yaşamlarında başarı dilekleri iletildi.
KEP ATARAK MEZUNİYET COŞKUSU YAŞADILAR
Tören, öğrencilerin kep atarak mezuniyet coşkusunu yaşamasıyla devam etti. Öğrenciler ve aileleri duygu dolu anlar yaşarken program, günün anısına çekilen toplu fotoğraflar ve düzenlenen kokteyl ile sona erdi.
Son güncelleme : 22.05.2026 13:46:32