Kumluca Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Akdeniz Üniversitesi, Kumluca Meslek Yüksekokulu'nun 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde yapılan törene Kumluca MYO Müdürü Doç. Dr. H. Kürşat Çelik, İlçe Kaymakamı Uğur Kolsuz, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun yanı sıra ilçe protokolü üyeleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kumluca Meslek Yüksekokulunun mezunlarını uğurladığı törende açılış konuşmasını Kumluca MYO Müdürü Doç. Dr. H. Kürşat Çelik yaptı.
YENİ HAYATLARINA UĞURLADILAR
Okul birincisi olan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Melisa Karakaya mezuniyet kütüğüne plaket çaktıktan sonra ödülünü Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz'dan aldı. Daha sonra protokol üyeleri ve bölüm hocaları tarafından mezun olan tüm öğrencilere başarı belgeleri verildi. Törende zeybek gösterisi de katılımcılardan büyük beğeni aldı. Törenin ardından mezun olan öğrenciler kep atma seremonisine katılarak mezuniyetlerini kutladı.

Eklenme tarihi :20.06.2022 17:17:30
Son güncelleme : 29.11.2022 13:26:13