Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı öğrencilerle buluştu

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel öğrencilerle buluştu. Yapılan toplantıda öğrencilerin görüş ve önerileri dinlendi.

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde dekan-öğrenci buluşma toplantıları gerçekleştirildi. Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin soru, talep, görüş ve önerilerinin birebir dinlenmesi amacıyla her bir sınıf için farklı tarihlerde toplantı düzenlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantılara Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel ile birlikte dekan yardımcıları, bölüm başkanları, bölüm başkan yardımcıları ve danışman öğretim elemanları katılım sağladı.

ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Online eğitim ve genel bir değerlendirmenin yapıldığı toplantıda online eğitim süreci ile birlikte hibrit eğitim modeli, uygulama süreçleri, yaz stajları, ulusal staj programı, hemşirelik haftası sempozyumu, planlanan etkinlikler konuşuldu. Ayrıca emek verilen dört yılın sonuna yaklaşan ve mezuniyet heyecanı yaşayan dördüncü sınıf öğrencileri için mezuniyet ile ilgili öneri ve talepleri görüşüldü. Yaklaşık birer saat süren toplantılar esnasında, öğrenciler kendilerini değerli hissettiklerini ve bu toplantıların kendileri için önemli olduğunu belirtti. Öğretim elemanları da yüz yüze eğitim öğretim sürecini ve öğrenciler ile birlikte olmayı özlediklerini dile getirdi. Dekan öğrenci buluşmalarının diğer dönemlerde de devam edeceği öğrencilere iletilerek, iyi dilek ve temenniler ile toplantılar sonlandırıldı.

Resim2-1. sınıflar.jpeg

Resim2-2. sınıflar.jpeg

Resim4-3. sınıflar.jpeg

Resim9-4. sınıflar.jpeg

Eklenme tarihi :22.05.2023 16:15:28
Son güncelleme : 22.05.2023 16:18:08