Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarının yemin töreni gerçekleştirildi.
Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarının yemin töreni yapıldı. Törene Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, protokol üyeleri, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, öğretim elemanları, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi bölümü mezunlarının hazırlamış olduğu fotoğraf akışı sunuldu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel ve fakülte birincisi Hemşirelik Bölümü mezunu Nimet Oktan açılış konuşması gerçekleştirdi. Hemşirelik Bölümü mezunlarından Feyza Tetik ve Musa Taş, halk oyunları gösterisi ile gurur kaynağı oldu. Fakülte birincisi Nimet Oktan, Fakülte ikincisi Fidan Er ve Fakülte üçüncüsü İrem Kasap'a ödülleri verilmiş ve Nimet Oktan Fakülte birincisi olarak kütüğe ismini çaktı. Ardından Kumluca Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticilerinden Ramazan Turan'ın Pars Anadolu Halk Oyunları Ekibi sahneye çıkarak görsel şölen sundu.
Tören, Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin sahneye çıkışı ve Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarının öğrencilere başarı belgelerini sunması ile devam etti. Tören, bölüm öğrencilerinin tamamı sahnede yerini aldıktan sonra Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel'in Hemşirelik Andı'nı okutması, bölümde dereceye giren ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerin verilmesi ile devam etti.
Programda kemanda müzik öğretmeni Nuri Aydın, vokalde Eren Güngör, gitarda Oliver Perkins, ritimde Kutay Kutanoğlu tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin sahneye çıkışı ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elemanlarının öğrencilere başarı belgelerini sundu. Bölüm öğrencilerinin sahnede yerini aldıktan sonra Dr. Öğr. Üyesi Şükran Şimşek tarafından Çocuk Gelişimi Meslek Andı okutuldu. Bölümde dereceye giren ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri takdim edildi. Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri sahnede yerini alarak keplerini attılar. Duygu dolu ve coşkulu bir son sonrasında öğrenciler ve öğretim elemanları sahnede keyifli dakikalar geçirdiler.

Eklenme tarihi :22.06.2022 11:25:55
Son güncelleme : 29.11.2022 13:25:29