Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde webinar

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde uzaktan eğitimde uygulamalı becerileri geliştirmeye katkı sağlayacak webinar düzenlendi.
 
Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde uzaktan eğitimde uygulamalı becerileri geliştirmeye katkı sağlayacak webinar düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi'nin abone olduğu Journal of Visualized Experiments Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin tüm öğretim elemanlarına sistemin tanıtımı yapıldı. Sistemdeki eğitim beceri geliştirme videolarına nasıl ulaşılacağı ve kullanılacağı, derslere nasıl entegre edileceği ile ilgili bilgiler verildi. Gereksinim olduğunda öğretim elemanlarının ders içeriklerine göre videolar oluşturulmasına destek olunacağı ifade edildi.
ÖĞRENCİLERİN UYGULAMA BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEK
Öğrencilerde teori derslerin yanında becerilerin çok önemli olduğunu dile getiren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, 'Son iki yıldır pandemi ile hayatımıza giren uzaktan eğitimlerle birlikte sağlık kurumlarında uygulamaların yeterince yapılamaması nedeniyle bu bölümde öğrenim gören öğrencilerin becerilerini geliştirmek oldukça önemli. Bu amaçla düzenlediğimiz webinarda öğrencilerin evlerinde, bulundukları yerlerde beceri geliştirmek için hazırlanan videoları izlemeleri destekleyici olmaktadır. Derslerin içeriğine uygun olan videoların hastanelere uygulamaya çıkmadan önce öğrenciler tarafından izlenmesinin öğrencilerin hazırlanmalarına yararlı olacağına ve işlerini kolaylaştıracağına inanıyorum.' dedi.

Eklenme tarihi :14.02.2022 11:38:47
Son güncelleme : 30.11.2022 14:20:18