Manavgat MYO’da topraksız tarım eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programında topraksız tarım eğitimi için altyapı oluşturuldu.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu’nda 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren öğrenci almaya başlayan Organik Tarım Programı’nda topraksız tarım eğitimi için altyapı oluşturuldu. Doç. Dr. Aylin Kabaş yürütücülüğünde Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ve Karaca Tarım tarafından desteklenen topraksız tarım sistemi, meslek eğitiminde teorik bilginin uygulama becerileriyle tamamlanmasına katkı sağlayacak.

ÖĞRENCİLER YENİ TEKNİKLERİ YERİNDE GÖRECEK

Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu “Öğrencilerin tarımsal üretimde yeni teknik ve teknolojileri yerinde uygulamalı olarak görmesi eğitim kalitesinin artmasına katkıda bulunacaktır. Bu sistemin kurulumunda tarımsal öğretime karşılıksız destek veren Karaca Tarım’a teşekkür ederiz.” dedi.

Image (2).jpeg

Image (4).jpeg