Manavgat Turizm Fakültesinden 'Yaşadığın Yer ile Gururlan' projesi

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesinin ortak olarak yer aldığı Avrupa Birliği tarafından desteklenen 'Yaşadığın yer ile gururlan' İtalya, Portekiz ve İrlanda'dan farklı ortakların görev aldığı 'Yaşadığın yer ile gururlan' gençlerin hayatlarını küçük yerleşim alanlarında, kırsal alanlarda sürdürmeye istekli olmaları sağlanması için proje kapsamında ortaokul seviyesinde bir ders ve ders materyallerinin geliştirildiğini söyledi. Dr. Eren, 14 haftalık bir müfredattan oluşan bu dersle gençlerin yaşadıkları yeri daha iyi tanıma fırsatı bulmasını ve gençlerde yaşadıkları yer ile gurur duymalarını sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Dr. Öğretim Üyesi Ramazan Eren, 'Yaşadığın yer ile gururlan' projesi kapsamında geliştirilen ders ve müfredatın test aşamasında Manavgat 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ile birlikte çalışıldı. Yenilikçi fikirlere açık olmaları ve projemize verdiği destekler için Manavgat 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu yöneticilerine ve müfredatı dersinde kullanan öğretmenimize teşekkür ederiz. Proje ekibinin üç yıla yakın bir süre boyunca gerçekleştirdikleri tüm çalışmaların Antalya, Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde faydalı sonuçlar ortaya çıkarmasını temenni ederiz.' diye konuştu. Dr. Öğretim Üyesi Ramazan Eren 'Yaşadığın yer ile gururlan' projesi ile ilgili detaylı bilgilerin www.prideofplace.eu internet sitesinde sunulduğunu sözlerine ekledi.

Eklenme tarihi :18.06.2021 16:12:52
Son güncelleme : 11.10.2023 11:24:31