Manavgat'ta mezuniyet coşkusu

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Yerleşkesi'ndeki MATSO Turizm Fakültesi, Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimleri Fakültesi ile Manavgat Meslek Yüksekokulu mezunları törenle belgelerini aldı.
Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu 15'nci, MATSO Turizm Fakültesi 3'üncü ve Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi'nin ilk mezunları düzenlenen törenle belgelerini aldı. Türkbeleni Amfitiyatro'da yapılan mezuniyet töreninde 600 öğrenci okullarını tamamlayıp mezun olma sevincini yaşadı.  Törende Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, ""Bu ülkenin sevdalısı olarak buradan mezun olmak ve bu ülkeye hizmet etmek hepinizin boynunun borcu olsun. Sizlerden ülkemiz için önemli hizmetler bekliyoruz."" dedi.
İŞİNİZİ TUTKU İLE YAPIN
MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru İçigen ise mezun öğrencilere her işi tutkuyla yapıp, hayallerinden vazgeçmemeleri konusunda tavsiyede bulundu. Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir de öğrencilerden iyi insan olmaları ve çevrelerinde işini iyi yapan biri olarak tanınmalarını, hayatta gerçek başarının sırrının bu olduğunu dile getirdi.
DUYGULANDIRAN MESAJ
Törende Manavgat MATSO Turizm Fakültesi okul birincisi Süleyman Çetinkaya, Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Saim Açıkgöz ve Manavgat Meslek Yüksekokulu birincileri Ayşegül Arslan ve Soylu Sümer Göker sahneye çıkarak okul yaş kütüklerine isimlerinin yer aldığı plaketi çaktı. Öğrencilere altın ve çeşitli hediyeler verilirken, Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Saim Açıkgöz'ün konuşması tören alanında duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Açıkgöz konuşmasında vefat eden anne ve babasına seslenerek, ""Rahmetli annem Derya Açıkgöz ve rahmetli babam Ali Açıkgöz. Siz attığım her adımda, olduğum her yerde, elde ettiğim her başarıda benimle olacaksınız. Ben sizinle öldüm ama siz hep benimle yaşayacaksınız."" dedi.




Eklenme tarihi :15.06.2022 11:41:37
Son güncelleme : 29.11.2022 13:32:09