Mimarlık Fakültesi projeleri ödüllendirildi

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayşe Eda Yaray, Dilek Karakaş ve öğretim görevlisi Sadık Gökhan Ekinci çeşitli yarışmalarda ödüller kazandı.
Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi Sadık Gökhan Ekinci mimari tasarımını gerçekleştirdiği Burdur-Gölhisar 'Garden Terrace Otel' projesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından düzenlenen 15. Batı Akdeniz Ödülleri'nde 'Yapı Dalı Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

DİLEK KARAKAŞ'A İKİ ÖDÜL
Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 4.sınıf öğrencisi Dilek Karakaş ise şehir mobilyası kategorisi altında yer alan 'Kış Bahçesi' tasarımı ile 7. Ared Ödülleri 2021 ORES Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü birinciliğini kazanırken yine katıldığı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ""Türkiye'nin Üreten Gençleriyle Birlikte İleriye"" teması ile  düzenlenen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası Gençlik Buluşması'nda gerçekleştirilen Ideathon'da takımıyla birlikte fikirlerini sunarak üçüncülük derecesi elde etti.

20 PROJE ARASINA GİRDİ
Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2021 mezunu Mimar Ayşe Eda Yaray, 2020-2021 Bahar Yarıyılında Mimarlık Bölümü lisans programında öğretim elemanlarının yürütücülüğünde hazırladığı 'Üniversite Kampüsünde Sosyal-Kültürel Merkez' konulu mezuniyet projesi ile Mimar Sinan Mühendisler Birliği 2021 Mimarhane Öğrenci Projeleri Seçkisi'ne ulusal ölçekte başvuran 462 proje arasından seçilerek sergilemeye değer görülen 20 proje arasında yer aldı.

Eklenme tarihi :7.01.2022 13:26:45
Son güncelleme : 30.11.2022 15:22:43