Minikler baharın gelişini kutladı

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü’nde ilkbaharın gelişi kutlandı. Çeşitli etkinliklerle güzel havanın tadını çıkaran minikler öğretmenleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü’nde Bahar Şenliği düzenlendi. Baharın gelişinin kutlandığı etkinlikte çocuklara yönelik her yaş grubunun gelişim seviyesine uygun farklı etkinlikler düzenlendi. Kreş bahçesinde güzel havanın tadını çıkaran çocuklar çeşitli oyunlarla keyifli vakit geçirdi.

“MUTLU OKUL, MUTLU ÇOCUK”

Bahar Şenliği etkinliği bilgi veren Kreş Müdürü Uzm. Çocuk Gelişimci ve Aile Danışmanı Meral Aksu, “Mutlu okul, mutlu çocuk bakış açısıyla öğretmenlerimiz ve çocuklarımız yeni bir doğal döngünün başlangıcına neşeyle eşlik ettiler.” dedi. Ekolojik temelli eğitim anlayışının bir çıktısı olan bu programda duyusal oyunlara, dikkat becerilerini destekleyen aktivitelere ve dayanışmanın önemini vurgulayan etkinliklere de yer verdiklerini belirten Meral Aksu, “Çocuklukta geçirilen mutlu anları içselleştirdiğimizde çocukluk, ergenlik ve yetişkinlikte bu anlar bizim kaynağımız olur. Hayatın zorluklarıyla baş ederken bu mutlu anlar bizi esnek ve dayanıklı kılar.” diye konuştu.

 

Eklenme tarihi :3.04.2024 16:09:44
Son güncelleme : 3.04.2024 16:12:00