Miniklerin 23 Nisan Coşkusu

Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kreş bahçesinde gösteri düzenledi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte havanın da güzel olmasıyla kreş bahçesi çocuk cıvıltılarıyla doldu. Öğrencilerin ve velilerin oldukça heyecanlı olduğu gösteride minikler 23 Nisan şiirleri okuyarak, yerli ve yabancı müzikler eşliğinde dans ederek ve şarkılar söyleyerek performanslarını sergilediler. Kreş öğrencilerinin sergilediği performans izleyenlerden büyük alkış aldı.

Etkinlikte konuşan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halime Çam, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu önemli ve güzel günlerde çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan’ın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Öğleden önce de çocuklarımız Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı ziyaret ederek güzel bir gün geçirdiler. Şimdi de burada büyük bir özveriyle hazırladıkları gösteriyi beraberce izleyeceğiz.” diye konuştu. 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü Müdürü Prof. Dr. Zeliha Yazıcı ise “Değerli misafirlerimiz günün anlam ve önemini anlatabilecek binlerce kelime var ancak çocuklarımız sabahtan bu yana o kadar çok çalıştılar ve yoruldular ki ben sözü bu noktada fazla uzatmak istemiyorum. Sevgili yavrularımızın büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlandıkları gösterilerin hepimize 23 Nisan coşkusunu daha iyi anlatacağını düşünüyorum. Çocuklarımıza başarılar sizlere de iyi seyirler diliyorum.” şeklinde konuştu.

IMG_8524_1575x1050.JPG

IMG_8591_1575x1050.JPG