Öğrenciler için online uyum programı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri için 3 gün boyunca devam eden online uyum programı gerçekleştirdi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel programın ilk gününde yaptığı açılış konuşmasında öğrencilere pandemi ile birlikte eğitim öğretimde bazı değişimler yapmak zorunda kaldıklarını, üniversitede bu yıl hem online hem yüz yüze eğitim yaparak öğrencilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Fakültede eğitime yeni başlayan öğrencilerin danışmanlarla sürekli iletişim halinde olmalarının önemli olduğuna değinen Prof. Dr. Selma Öncel, Öğrencilere üniversitede kendilerini geliştirmeleri için birçok fırsatları olduğunu söyleyerek dört yıl hem teorik hem uygulamalarla devam edecek bu süreçte başarı dileklerinde bulundu.  Programda fakültenin akademik ve idari personeli ile tanışma, çocuk gelişimi ve hemşirelik bölümü programlarının amaçları, misyonu ve vizyonu konularında bilgi aktarımı ve program yeterliliklerinin tanıtımına yer verildi.

Programın ikinci gününde Dekan Yrd. Dr. Öğretim Üyesi İlknur ÖZKAN Fakültenin Organizasyon Şeması ve Fakülte Komisyonlarının İşleyişi hakkında bilgi verdi. Öğrenciler, fakültenin komisyon başkanları ile tanışma fırsatı buldu.

Programın üçüncü gününde, Dr. Öğretim Görevlisi Emine İlaslan tarafından ASOS sınav sisteminin tanıtımı ve kullanımı hakkında bilgi verildi. ASOS sınav sistemi ile ilgili öğrencilerin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

 

Eklenme tarihi :25.10.2021 14:03:31
Son güncelleme : 18.10.2023 11:31:08