Öğrencilerden mobinge karşı farkındalık projesi

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Toplumsal Destek Projeleri dersi kapsamında #MobbingeDurDe sloganıyla başlattıkları proje ile öğrencileri bilgilendirdi.
Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, TDP202 Toplumsal Destek Projeleri dersi kapsamında #MobbingeDurDe hastag'i ile başlattıkları proje kapsamında öğrencileri bilgilendirdi. Kendilerine sunulan metodoloji çerçevesinde projelerini tasarlayan öğrenciler, içeriğini bizzat kendileri oluşturdukları broşürleri yine kendi tasarımları olan tişörtleri giyerek kampüs genelinde dağıttı.TİŞÖRTLERİNİ İMZALATTILARProje kapsamında farklı fakültelerde okuyan yüzden fazla öğrenciye ulaşan Elmira Axundova, Rohat Kalmaz, Dilan Taş, Ayça Mucak, Pelin Doğan, Burakcan Öksüz, projelerine yönelik ilgiden memnun kaldıklarını belirtti. Günün anısına broşür verdikleri öğrencilere tişörtlerini imzalatan öğrenciler, dersin sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın'ı ve Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Aktağ'ı makamında ziyaret ederek proje çıktıları hakkında bilgi verdi. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Azerbaycan uyruklu uluslararası öğrenci Elmira Axundova, 'Projemizi tasarlarken mobbing hakkında çok şey öğrendik. Projeyi uygularken hem arkadaşlarımızı bilgilendirdik, hem de çok eğlendik. Bu ders, proje hazırlama becerilerini ve toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmesi bakımından çok değerli.' ifadelerini kullandı.

Eklenme tarihi :30.05.2022 14:28:36
Son güncelleme : 29.11.2022 13:48:46