Öğrencilere uluslararası eğitim imkânları anlatıldı

Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi staj ve kariyer olanakları anlatıldı.
Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Avrupa Birliği ülkelerinin eğitim, staj ve kariyer olanaklarının öğrencilere tanıtılmasına ilişkin konferans serileri planlandı. Planlanan konferans serilerinden ikisi  'Education Internship and Career Meeting: I ""Croatia""  ve 'Education Internship and Career Meeting: II ""Finland"" başlığı ile gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferanslara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
ULUSLARARARASI KONUŞMACILAR
Konferans serilerinden ilki AKVAM Müdürü Prof. Dr. Hale Balseven moderatörlüğünde  'Education Internship and Career Meeting: I ""Croatia"" konu başlığı ile gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec katıldı. AKVAM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Özlem Güzel'in moderatörlüğünde   'Education Internship and Career Meeting: II ""Finland"" konu başlığı ile düzenlenen konferansa ise Finlandiya Türkiye Büyükelçisi 2. Sekreteri Janne Leskine konuşmacı olarak katıldı.

Eklenme tarihi :28.04.2022 15:06:06
Son güncelleme : 29.11.2022 14:19:59