Öğrenen Merkezli Öğretim Stratejileri Geliştirme Webinarı düzenlendi

Hemşirelik Fakültesi Eğitim Komisyonu tarafından “Öğrenen Merkezli Öğretim Stratejileri Geliştirme Webinarı” gerçekleştirildi.

Hemşirelik Fakültesi Eğitim Komisyonu tarafından Eğitim Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Banu Terzi’nin moderatörlüğünde “Öğrenen Merkezli Öğretim Stratejileri Geliştirme Webinarı-II” başlıklı webinar programı gerçekleştirildi. Kurum içi ve kurum dışından çok sayıda katılımcının yer aldığı programda Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Liman Kaban tarafından “Çevrimiçi Etkileşim, İşbirlikli Öğrenme” başlıklı sunum yapıldı.

Konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Liman Kaban, eğitimde yaratıcılığı arttırmanın önemi, öğrencinin başarısını arttırmanın yollarını, ideal eğitim ortamının özelliklerini aktardı. Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Liman Kaban ayrıca öğrenci-öğretici arasındaki etkileşimi arttırmak için sosyal-bilişsel-öğretimsel buradalığa ilişkin ipuçları hakkında önemli bilgiler verdi.

Eklenme tarihi :8.05.2023 13:44:29
Son güncelleme : 8.05.2023 13:44:29