Özbekistan heyetinden Akdeniz Üniversitesi'ne ziyaret

Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Bahadır Nazarov, Konsolos Aybek Razzakov ve Özbekistan Cumhuriyeti Antalya Fahri Konsolosu Barış Gökçe, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın'ı ziyaret etti.

Eğitim alanında iş birliğini sağlamak amacıyla yapılan görüşmede, Akdeniz Üniversitesi ve Özbekistan'da bulunan üniversiteler arasında iş birliği imkanı ve gerçekleştirilebilecek projeler konuşuldu. Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın, Uluslararası İlişkiler Ofisinin faaliyetleri, akademik işbirliği bulunan Özbekistan'daki üniversiteler ve Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenim gören Özbekistan uyruklu öğrenciler ile ilgili konuk heyete bilgi verdi. Görüşme sonrasında, Özbekistan uyruklu öğrenciler ile buluşan konuk heyet öğrencilerin sorularını cevapladı ve öğrencilere her konuda destek olmak istediklerini ifade etti.

Eklenme tarihi :14.10.2021 11:12:14
Son güncelleme : 18.10.2023 15:07:27