Prof. Dr. Hakkı Timur Sindel için emeklilik töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakkı Timur Sindel için emeklilik töreni düzenlendi. Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Amfi 1 Nolu Amfi’de Prof. Dr. H. Timur Sindel için gerçekleştirilen emeklilik törenine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Levent Sarıkcıoğlu, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Nasuh Utku Doğan, akademisyenler, Prof. Dr. Hakkı Timur Sindel’in eşi ve çocukları ve arkadaşları katıldı.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Levent Sarıkcıoğlu yaptığı konuşmada Prof. Dr. Hakkı Timur Sindel’e Tıp Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi’ne yapmış olduğu hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti. Radyoloji Anabilim Dalı ailesi de Prof. Dr. Sindel’e çiçek takdim etti. Duygu dolu anların yaşandığı törende Prof. Dr. Sindel de 40 yıldan fazla birlikte çalıştığı arkadaşlarına ve Akdeniz Üniversitesi ailesine teşekkür etti. Tören konuşmaların ve toplu fotoğrafın ardından son buldu.

Eklenme tarihi :18.08.2023 13:43:10
Son güncelleme : 18.08.2023 13:43:10