Prof. Dr. İsmail Üstünel için emeklilik töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Üstünel için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar, öğretim üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.

BU BAŞARI HİKAYESİNDE HOCAMIZIN DA EMEĞİ VAR

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, “Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Prof. Dr. İsmail Üstünel, Üniversitemiz için çok kıymetli bir bilim insanıdır, bizler de kendisiyle çalıştığımız için çok şanslıyız. Sayın hocama emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Gürpınar ise Prof. Dr. İsmail Üstünel’i her zaman bir ağabey gibi gördüğünü, bilgi alışverişinde bulunduklarını, kendisinden kıymetli bilgiler edindiklerini ifade etti. 50’inci yılını kutlayan Tıp Fakültesi’nin dünyanın önemli fakültelerinden birisi haline gelmesinde Prof. Dr. Üstünel’in de emeği olduğunu belirterek, bu köklü kuruma katkısı olanlara teşekkür etti.

BU AİLENİN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM

Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Akkoyunlu ise uzun yıllardır Prof. Dr. İsmail Üstünel ile birlikte çalıştıklarını ifade ederek kendisiyle çalışmaktan duyduğu mutluluğu vurguladı. Konuşmaların ardından veda konuşmaları için kürsüye çıkan Prof. Dr. İsmail Üstünel de Akdeniz Üniversitesi ailesinin bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalında pek çok kıymetli çalışmaya imza attıklarını ve mesai arkadaşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Konuşmaların ardından Dekan Prof. Dr. Erol Gürpınar ve Prof. Dr. Gökhan Akkoyunlu, Prof. Dr. İsmail Üstünel’e plaket ve çiçek takdim etti. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tören sona erdi.

Eklenme tarihi :14.02.2023 15:53:58
Son güncelleme : 14.02.2023 15:53:58