Rektör Özkan, Araştırmaları Geliştirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısına başkanlık etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Araştırmaları Geliştirme ve Koordinasyon Kurulu üyeler Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Burhan Özkan, Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Mutay Aslan, Prof. Dr. Kamil Karaali, Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. Ayşe Muhammetoğlu, Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Prof. Dr. Ömer Halil Çolak ve Müdür Yardımcısı, Raportör Öğr. Gör. İsmail Veli Sezgin katıldı.
ARAŞTIRMALARA DESTEK SÜRECEK
Araştırma üniversitesi olma hedefini yineleyen Rektör Özlenen Özkan, bu amaçla laboratuvar alt yapısını güçlendirmeye ve nitelikli insan gücünü artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını vurguladı. ARGEK'in vizyonunun da bu hedefe yönelik çalışmalar için önemli olduğunun altını çizen Prof. Dr. Özlenen Özkan, 'Araştırma üniversitesi olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Araştırmaları Geliştirme ve Koordinasyon Kurulumuz bu anlamda büyük önem arz ediyor. Ar-Ge alanında yeni oluşan ve gelişen koşullara hızla uyum sağlayan ve üniversitenin nitelikli bilimsel bilgi üretme kapasitesine en üst düzeyde katkı sağlayan bir yapı oluşturma gayretindeyiz. Üniversitemizde yapılan araştırmalar ve bu araştırmaların geliştirilmesi için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Maddi ve manevi anlamda bütün hocalarımızın araştırmaları için rektörlük olarak desteğimizi veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Laboratuvarlarımızı faaliyete geçirmeye devam ediyoruz. Deney yapılmaya uygun hale gelen laboratuvarlarımızdan araştırma ve geliştirmede emek veren bütün mensuplarımız faydalanabilecek. Hep birlikte üniversitemizi, araştırma alanında ismi ilk sırada yer alan üniversiteler arasına sokmak için var gücümüzle çalışmalıyız.' ifadelerini kullandı.
)
Eklenme tarihi :7.10.2021 12:25:50