Rektör Özkan iki yarışmadan ödüller alan İletişim Fakültesi öğrencilerini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması ve Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasından ödüller kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödül alan öğrenciler Alev İlyas ve Yaşar Can Soylu ile Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasından ödüller kazanan Ceyhun Şimşek ve Yaşar Soylu’yu makamında kabul etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sibel Hoştut, Doç. Dr. Ayşad Güdekli ve öğrencilerin proje danışmanları Öğr. Gör. Suat Erdöl ve Arş. Gör. Aydın Yeşilyurt’ta yer aldı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan yarışmalarda aldıkları ödüllerden dolayı öğrencileri tebrik ederek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

DÖRT ÖDÜL ALMIŞLARDI

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Alev İlyas ve Yaşar Can Soylu, Su Altında Sanatsal Pozlar içeriğiyle TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Görsel Yayıncılık alanında Video Haber kategorisinde ikinci oldu. İlyas ve Soylu ikinci, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda öğrenciler Yaşar Can Soylu, İnternet Yayıncılığı dalında Sosyal Medya Projesi kategorisinde Yaşar Soylu Youtube Kanalıyla birincilik, öğrenci Ceyhun Şimşek, İşitsel dal Radyo Programcılığı kategorisinde Sesli Makale İletişim Eğitimindeki Temel Sorunlar ve Açmazlar programıyla ikincilik ödülü kazanmışlardı.

Eklenme tarihi :20.10.2023 11:36:39
Son güncelleme : 20.10.2023 11:37:12