Rektör Özkan Kumluca’da fakülte ve meslek yüksekokulunu ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın Kumluca ziyaretine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre de katıldı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatma Dilek Turan, Dr. Öğr. Üyesi Emine Arıkan, Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Kürşat Çelik, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Uğur Acar, Öğr. Gör. Hüseyin Kalkan, akademisyenler ve öğrenciler karşıladı.

Öğrencilerle ve akademisyenlerle farklı salonlarda bir araya gelen Rektör Özkan talepleri ve isteklerini dinleyerek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Eklenme tarihi :25.04.2024 13:41:02
Son güncelleme : 25.04.2024 13:45:35