Rektör Özkan Kütüphaneyi ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığını ziyaret ederek sınavlara hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığını ziyaretine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şükrü Özen, Prof. Dr. Cengiz Toker, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Pamukçu da katıldı.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Pamukçu’dan bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Sonu Sınavlarına hazırlanan öğrencilere de başarılar diledi.

Kütüphane içerisinde bulunan Görme Engelliler İçin Erişilebilir Kütüphaneyi de ziyaret eden Rektör Özkan, görevlilerden bilgi alarak eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Eklenme tarihi :17.01.2024 12:35:38
Son güncelleme : 17.01.2024 12:35:53