Rektör Özkan Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kampüs içerisine yeni yapılan binasına geçerek eğitim-öğretime devam eden Mimarlık Fakültesi’ni ziyaret eden Rektör Özkan’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti. Rektör Özkan’ı Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zuhal Kaynakcı Elinç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nilüfer Gürer Bildik, Dr. Öğr. Üyesi Emrah Yıldırım karşılarken konferans salonunda öğretim üyeleri ile görüştü.

Mimarlık Fakültesi’nin yeni binasının eğitim-öğretime kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Rektör Özkan, “2015 yılında kurulan Fakültemiz eğitim öğretime başka bir binada devam ediyordu. Bu yıl taşındığımız yeni Mimarlık Fakültesi binamızda değerli öğretim üyelerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak istedik. Fakültemiz Mimarlık, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerinde kaliteli lisans eğitimi ile alanında uzman mezunlarını sektöre kazandırdığınız için emeklerinize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğretim üyeleri tarafından yeni binadan dolayı teşekkürleri kabul eden Rektör Özkan, öğrencilerle de görüşerek kampüs içerisinde ve yeni Mimarlık Fakültesi binası ile ilgili isteklerini dinledi.

Günün anısına Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zuhal Kaynakcı Elinç, Rektör Özkan’a seramik üzerine yapılmış olan Atatürk Portresi hediye etti.

Eklenme tarihi :10.11.2023 15:59:47
Son güncelleme : 10.11.2023 16:00:04