Rektör Özkan, Turizm Fakültesi’ni ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Turizm Fakültesi’ni ziyaret ederek öğretim üyeleri ve öğrencilerle görüştü.

Turizm Fakültesi’ni ziyaret eden Rektör Özkan’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti.

Rektör Özkan’ı Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru İçigen, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nurşah Şengül, Dr. Öğr. Üyesi Ferhan Balcı Torun karşıladı. Toplantı salonunda öğretim üyeleriyle bir araya gelen Rektör Özkan, “Türkiye’nin en iyi Turizm Fakültesi’nde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Her sene öğrenciler tarafından tercih edilen en iyi fakülte olan Turizm Fakültesi bizleri gururlandırıyor. Sizlerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunmak istedik. Fakültemizde kaliteli ve alanında yetkin uzmanlar yetiştiren siz değerli öğretim üyelerimizi ve fakültemizin daima yüksek sıralarda yer almasını sağlayan bütün Turizm Fakültesi çalışanlarını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Öğretim üyeleriyle yaptığı bilgi alışverişinin ardından öğrencilerle de bir araya gelen Rektör Özkan, öğrencilerin de talep ve isteklerini dinledi.

Eklenme tarihi :10.11.2023 15:50:24
Son güncelleme : 10.11.2023 15:56:53