Rektör Özkan'dan Fırat Kalkanı Gazisine doğum günü sürprizi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi edilen Fırat Kalkanı Gazisi Kasım Altıntaş'ın doğum gününü kutladı.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren Gazi Kasım Altıntaş, Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında Suriye'nin Elbab bölgesinde teröristlerin hain saldırısında ağır yaralanmıştı. Bir kolu ve burnu kopan Altıntaş, 3 yıllık süreçte 16 ameliyat geçirmişti. Tedavisi hala devam eden Altuntaş'a özel sürpriz yapıldı.
SANA MİNNETARIZ
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Fırat Kalkanı gazimiz Kasım Altıntaş'ın doğum gününü kutladık. Sevgili eşi Ayşe, bu özel günde burada olamadığı için bizden istedi, biz de gururla yerine getirdik. Kasım gibi bu ülke için canını ortaya koyan gazilerimiz çok kıymetli. İyi ki varsın Kasım, sana minnettarız.' ifadelerini kullandı.
Doğum günü kutlanan Gazi Kasım Altıntaş'ın mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Eklenme tarihi :10.08.2022 16:59:43
Son güncelleme : 29.11.2022 10:56:50