Rektör Özkan’a ‘Yılın Akademisyeni’ ödülü verildi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya İş Kadınları Derneği tarafından Yılın Akademisyeni seçildi. Rektör Özkan, “Kadın isterse başarır. Yeter ki gücümüzün farkında olalım ve çok çalışalım.” dedi.

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Kadınları Ödülleri düzenlenen törende sahiplerini buldu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Yılın Akademisyeni seçildi.

AZMEDERSEK ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİMİZ ZORLUK YOK

ANTİKAD Başkanı Fatma Kotanak’tan ödülünü alan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Bugün burada kadınların gücünü bir kez daha gördük, kadınların ülkemizi nasıl değiştirebildiğine, dünyamızı nasıl güzelleştirdiğine şahit olduk. Çalışırsak, azmedersek yapamayacağımız hiçbir şey, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok. Yeter ki bilime inanalım, bilgiye değer verelim, çocuklarımız için geleceğimiz için eğitime yatırım yapalım.” diye konuştu.

RAHİM NAKİLLERİ KADINLARIN SABRININ ÖRNEĞİ

Yılın Fark Yaratan Kadını Dilek Demir ve Yılın Girişimci İş Kadını Nuran Özyılmaz ile birlikte ödül almanın kendisi için ayrıca değerli olduğunu belirten Rektör Özkan, “Onların mücadelesini görmek beni çok mutlu etti, umutlandırdı. İnanıyorum ki geleceğimizi kadınlarımız kuracak ve kurtaracak. Rahim nakli ameliyatlarımız da benim için çok özeldi. Çünkü orada da kadınlarımızın sabrına, isteğine ve mücadelesine çok yakından şahit olmuştum. Kadın isterse başarır. Eksilerimiz değil artılarımız var. Yeter ki gücümüzün farkında olalım ve çok çalışalım.” ifadelerini kullandı.

Eklenme tarihi :28.12.2022 11:58:02
Son güncelleme : 28.12.2022 11:58:02