Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Yaşlılara Saygı Haftası Semineri

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı tarafından '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısı ile seminer düzenlendi.
Sağlık Hizmetleri-foto-2.jpg
Almanya,  Lüneburg Leuphana Üniversitesi / Mannheim Ekonomi Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Cengiz Deniz'in konuşmacı olarak katıldığı   'Gelişmiş Ülkelerde Sosyal Hizmetler Alanında Yaşlı Nüfusa Yönelik İyi Uygulama Örnekleri, Bakım Hizmetlerinde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri' konulu seminere Akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Yangın'ın açılış konuşmaları ile başlayan ve moderatörlüğünü Yaşlı Bakım Program Koordinatörü Dr. Mehtap Pekesen'in yaptığı seminerde yaşlılık alanına özgü kapsamlı bilgiler aktarıldı.
Dr. Cengiz Deniz'in gelişmiş ülkelerdeki mevcut hizmet örneklerini ve bakım yaklaşımlarına yönelik sorunlara sunduğu çözüm önerilerini aktardığı seminer yaklaşık iki buçuk saat sürdü.
Sağlık Hizmetleri-foto-4.jpg
Sağlık Hizmetleri-foto-3.jpg
Sağlık Hizmetleri-foto-1.jpg

Eklenme tarihi :28.03.2022 12:02:32
Son güncelleme : 30.11.2022 11:44:44