Serik'te renkli yıl sonu etkinliği

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi. Kilit Hospitalty Group ana sponsorluğunda ve Serik Belediyesi desteği ile 'Hadi Gel Sen De Eğlen' adı altında düzenlenen yıl sonu etkinliği halk oyunları, animasyon gösterileri, yarışmalar, dans gösterileri, sürpriz hediyeler ve birçok aktivite ile eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler aynı zamanda uygulama derslerinde hazırlamış oldukları çalışmaları da tanıtma imkânı buldular. Pandeminin ardından samimi ve eğlenceli bir ortam oluşturmak için hazırlanmış olan etkinlikten öğrenciler memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini belirten öğrenciler etkinliği şarkılar söyleyip halay çekerek sonlandırdılar. Etkinlikte çeşitli workshoplara da yer verildi.

Eklenme tarihi :30.05.2022 16:15:28
Son güncelleme : 29.11.2022 13:47:08