Teknik Bilimler MYO’da Kariyer Günleri Etkinliği gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Etkinliği düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri Etkinliği gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte Teknik Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Övünç Polat konuşma gerçekleştirdi.

Kariyer Günleri Etkinliğinde Kilit Hospitality Group Kurumsal İletişim ve Eğitim Direktörü Adil Gürkan, Crystal Tat Beach Teknik Müdürü Anıl Çokuğurluel, Nirvana Cosmopolitan Teknik Müdürü Ömer Karakaya, Kristal Endüstriyel Ar-Ge Müdür Yardımcısı Efe Yılmazer deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik sonunda öğrenciler katılımcılara sorularını sorarken program katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu. Öğrenciler etkinlik kapsamında firmalarla iş başvuruları ve iş görüşmeleri yaptılar.

Eklenme tarihi :10.05.2024 15:04:34
Son güncelleme : 10.05.2024 15:05:00