Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı akredite edildi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı akreditasyon belgesi almaya kazandı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı, Halk Sağlığı Yeterlik Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda  Halk Sağlığı Tıpta Uzmanlık Eğitimi ile ilgili koşulları karşılayarak akreditasyon belgesi almaya hak kazandı. Akreditasyon Belgesi 25. Ulusal, 7. Uluslararası Halk Sağlığı Kongresi'nde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Aktekin'e takdim edildi.

KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

Yakın zamanda üçüncü kez TEPDAD Akreditasyon Belgesini almaya hak kazanan Tıp Fakültesinde Halk Sağlığı bölümü ile akredite olan bölüm sayısı 6’ya yükseldi. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı, 2023 itibarıyla Türkiye’deki 128 Tıp Fakültesi içinde akredite olmaya hak kazanan 6 Fakültenin Halk Sağlığı Ana Bilim Dalından biri oldu.

Eklenme tarihi :29.12.2023 15:48:28
Son güncelleme : 29.12.2023 15:50:09