Toplu iş sözleşmesi imzalanan personelden Rektör Özkan’a teşekkür

Akdeniz Üniversitesi idari personeli, geçtiğimiz günlerde imzalanan toplu iş sözleşmesinden dolayı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akdeniz Üniversitesi ile Tez Koop İş Sendikası arasında yaklaşık 700 çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesi geçtiğimiz günlerde imzalanmıştı. Akdeniz Üniversitesi’nin farklı birimlerinde çalışan ve Toplu iş sözleşmesinden faydalanan personel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Rektör Özkan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Akdağ, daire başkanları ve çalışanlar katıldı.

SINIRLARIMIZI ZORLAYARAK EN İYİ KOŞULLARI SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK

Personel ile Rektörlük Senato Salonu’nda bir araya gelen Rektör Özkan, “Toplu iş sözleşmesi sürecini, birlikte gösterdiğimiz anlayış ve fedakârlıklarla başarıyla sonuçlandırdık. Bu süreçte emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve üniversitemiz için alın teri döken her bir çalışanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Akdeniz Üniversitesi ailesi olarak, birbirimize destek olmanın ve dayanışmanın gücünü hep birlikte yaşadık. Bu süreçte, sizlerin haklarını koruma konusundaki kararlılığınızı gösterdik ve sınırlarımızı zorlayarak en iyi koşulları sağlamaya çalıştık. Şimdi ise sıra sizde! Hep birlikte, işimizi en iyi şekilde yaparak üniversitemizin daha da ileri gitmesine katkı sağlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

HEDEFLERİMİZİ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Rektör Özkan, “Kampüsümüz, öğrencilerimiz için sadece bir eğitim merkezi değil, aynı zamanda bir yaşam alanıdır. Bildiğiniz gibi kampüsümüz Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’na göre kampüs yaşamanın doyuruculuğu başlığında 7. sırada yer alıyor. Sizlerin çabaları ve destekleri olmadan bu harika atmosferi sağlamak mümkün olmazdı. Bundan sonrası için de öğrencilerimizin daha kapısından içeri adım attığı anda huzur ve güven duyacakları bir kampüs sunma hedefimizi birlikte gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. İş birliğimizin ve dayanışmamızın her geçen gün daha da güçlenerek devam edeceğine inanıyorum. Tekrar geçen hafta imzaladığımız toplu iş sözleşmesinin hem üniversitemize hem de işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Çalışanlar adına konuşmak isteyen personeller de Rektör Özkan’a ve toplu iş sözleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

IMG_0001_1600x1067.JPG

IMG_0014_1600x1067.JPG

IMG_0025_1600x1067.JPG

IMG_0070_1600x1067.JPG

IMG_0074_1600x1067.JPG

IMG_0085_1600x1067.JPG

Eklenme tarihi :9.08.2023 16:39:48
Son güncelleme : 9.08.2023 16:42:49