Trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'dan Prof. Dr. Ömer Özkan'a teşekkür

Trafik kazası geçiren Binali Yıldırım, doku nakli ameliyatını gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'a teşekkür etti.
Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Binali Yıldırım Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'a teşekkür etti. Yıldırım, 'Kafamdaki cerrahi ve yırtığın düzeltilmesi için alanında oldukça uzman Prof. Dr. Ömer Özkan hocamıza yaptıkları operasyonlar ve tedaviler için şükranlarımı sunuyorum.' dedi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇAĞIRDI
Geçirdiği kazanın ardından ilk tedavisi Azerbaycan'da yapılan Binali Yıldırım İstanbul'daki Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne getirildi. Kafasındaki doku kaybı nedeniyle ameliyatına karar verilen Yıldırım için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'nin ve dünyanın sayılı bilim insanlarından Prof. Dr. Ömer Özkan İstanbul'a çağırıldı. Prof. Dr. Özkan, Binali Yıldırım'ın doku nakli ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi. Prof. Dr. Özkan, ameliyatın ardından Yıldırım'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Fahrettin Koca'ya operasyonla ilgili bilgi verdi.


 

Eklenme tarihi :27.10.2022 17:18:58
Son güncelleme : 29.11.2022 10:02:39