Uluslararası İlişkiler Ofisi, Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Heyetini ağırladı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'ni, Kazakistan'da bulunan Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi heyeti ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'nde gerçekleşen ziyarette koordinatör Prof. Dr. Sibel Mehter Aykın, Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi Rektör Danışmanı Malik Otarbayev ve heyeti ile Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Konsolos Yardımcısı Telman Kadımov'u ağırladı.

Uluslararası İlişkiler Ofisi'nden Öğr. Gör. Ayça Altay, Öğr. Gör. Bahar Şahin ve Öğr. Gör. Alina Aksoy'un katıldığı toplantıda, üniversiteler arasında iş birliği konuları görüşüldü. Toplantıda, konuk heyete Akdeniz Üniversitesi hakkında detaylı bilgi verilerek, Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin uluslararası faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Akdeniz Üniversitesi ile Al-Farabi Kazak Milli Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü bulunuyor.

Eklenme tarihi :25.10.2021 09:56:24
Son güncelleme : 18.10.2023 11:48:16