Uluslararası İlişkiler Ofisi öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi “TÜBİTAK BİDEB Lisans ve Lisansüstü Burs ve Destek Programları Bilgilendirme Webinarı” düzenledi.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi faaliyet alanları kapsamındaki programlara yönelik çevrim içi bilgilendirme toplantılarının yanı sıra uluslararası burs ve destek fırsatlarını Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine tanıtmak için çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda TÜBİTAK BİDEB Lisans ve Lisansüstü Burs ve Destek Programları hakkında bilgi vermek üzere TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı Başuzman Melih Güneş tarafından öğrencilere yönelik online bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Webinara öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

TÜBİTAK BURSLARI ÖĞRENCİLERE ANLATILIYOR

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, “Ofis olarak uluslararası burs ve destek fırsatlarından daha fazla sayıda öğrencimizin yararlanması amacıyla başlatmış olduğumuz webinar serilerimizde bugün de TÜBİTAK BİDEB Lisans ve Lisansüstü Burs ve Destek Programları konusunda lisans ve lisansüstü öğrencilerimize yönelik olarak online bir bilgilendirme gerçekleştirdik. 1963 yılında temel ve uygulamalı akademik araştırmaları desteklemek ve genç araştırmacıları teşvik etmek, özendirmek amacıyla kurulan TÜBİTAK ülkemizin kendi kaynakları ile sağladığı en önemli burs ve destek programlarının başında gelmekte. Ofis olarak bu alanda öğrencilerimizi ilk kez bilgilendiriyor olmanın mutluğu içerisindeyiz.” dedi.

ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN WEBİNAR SERİMİZ DEVAM EDECEK

Turhan, “Webinar serimiz devam edecek, uluslararası burs ve staj programlarının tanıtımını yaparak çok sayıda öğrencimizin ve akademik personelimizin uluslararası fırsatlardan yararlanmaları konusunda önlerini açmak Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak en büyük hedeflerimizden birisi. İleri dönemlerdeki bilgilendirmelerimizden haberdar olmak isteyen tüm öğrencilerimizi Ofisimiz sosyal medya hesapları ve web sayfasını ve yeni oluşturduğumuz Uluslararası Fırsatlar web sayfamızı https://uio.akdeniz.edu.tr/tr/uluslararasi_firsatlar_-6722 takip etmeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

1.png

4 copy.jpeg

3 copy.jpeg

Eklenme tarihi :31.03.2023 11:55:14
Son güncelleme : 31.03.2023 13:16:44