Uluslararası İlişkiler Ofisi uluslararasılaşma faaliyetlerine hız verdi

Uluslararası İlişkiler Ofisi koordinasyonunda öğrencilere ve akademisyenlere yönelik olarak 'Chevening Bursu Tanıtımı ve Birleşik Krallık'ta Yaşam' webinarı gerçekleştirildi.
Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi uluslararasılaşma faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Faaliyet alanlarındaki programlara yönelik bilgilendirme toplantılarından birini daha organize eden Uluslararası İlişkiler Ofisi bu kapsamda öğrencilerine ve akademisyenlerine yönelik olarak 'Chevening Bursu Tanıtımı ve Birleşik Krallık'ta Yaşam' webinarını gerçekleştirdi. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği Chevening Program Sorumlusu Hande Coşkunlar'ın katıldığı bilgilendirme toplantısına öğrenciler ve akademisyenler yoğun katılım gösterdi.

ULUSLARARASI FIRSATLAR KONUSUNDA BİLGİLENDİRİYORUZ
Geçen haftalarda Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği yetkililerini üniversitede ağırlayarak Chevening Bursları ile ilgili bilgi aldıklarını söyleyen Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan; 'Bunun üzerine ilgili burs programının üniversitemiz öğrencileri ve personeline tanıtılması için online bir webinar programı düzenlemeye karar verdik. Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak gerek Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın gerekse üniversitemizin uluslararasılaşma ile ilgili koyduğu hedefler doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda ileriki dönemde Jean Monnet, Fulbright, DAAD ve Chevening gibi uluslararası burs ve staj programlarının tanıtımını da yaparak çok sayıda öğrencimizin ve akademisyenimize uluslararası fırsatlardan yararlanmaları konusunda destek vermeye devam edeceğiz.' dedi.

Eklenme tarihi :24.10.2022 13:38:17
Son güncelleme : 29.11.2022 10:09:07