Üniversitede Yaşlılara Saygı Haftası'nda Kuşaklararası Egzersiz

Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında 'Kuşaklararası Egzersiz' etkinliği düzenledi.
Akdeniz Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi gerçekleştirilen etkinlikle farklı kuşakları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, 'Türkiye'de ilk olarak Akdeniz Üniversitesi'nde hayata geçirdiğimiz ve ülkemizin diğer üniversitelerine rol model olan Tazelenme Üniversitemizin öğrencileri, Üniversitemizin Öğr. Üyeleri ve farklı fakültelerden etkinliğimize katılan öğrenci arkadaşlarımızla birlikte bu anlamlı günde bir festival havası oluştu. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikle pandeminin hayatımıza yansıyan olumsuzluklarını bir nebze giderebildiğimizi görmekten son derece mutluluk duyuyorum. Bu gün burada farklı kuşaklar ve farklı yaşları buluşturduk. Gördük ki yaşlar farklı olsa da yüzlere yansıyan mutluluk aynı.' diye konuştu.

Eklenme tarihi :22.03.2022 09:07:27
Son güncelleme : 30.11.2022 09:25:55