Üniversiteler Güvenlik, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Akdeniz Üniversitesi'nde Üniversiteler Güvenlik, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Senato Salonunda gerçekleşen 2021-2022 Akademik Yılı Üniversiteler Güvenlik, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlık ederken Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Perçin Akgül, Alanya HEP Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Gülbuğ Erol, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, kaymakamlar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Eklenme tarihi :28.09.2021 17:52:28
Son güncelleme : 13.10.2023 14:25:14