18. Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliği başladı

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Sualtı Sporları Topluluğu ve Kemer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kemer Paris 2 Batığı Dalış Etkinliğinin 18.’si Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker'in mezarının ziyaret edilmesiyle başladı.

Kumluca MYO’nun konuğu Sanatçı Sümer Ezgü oldu

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu'nda Sümer Ezgü’nün konuşmacı olarak katıldığı "Müziğin dünü bugünü" söyleşisi düzenlendi.

Antalya Devlet Konservatuvarı Öğrencilerinden 23 Nisan Konseri

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi Ortaokulu öğrencileri, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için konser verdi.

Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan ilk 6 devlet üniversitesinden biri olan Akdeniz Üniversitesi, 5 yıllık tam akreditasyon almaya hak kazandı.

Akdeniz Üniversitesi Çocuk Hakları Sempozyumuna ev sahipliği yapıyor

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu başladı.

Rektör Özkan Kumluca’da fakülte ve meslek yüksekokulunu ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.
25 Nisan 2024

Rektör Özkan, Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu’nda akademisyenler ve öğrencilerle görüştü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Senatosu Finike’de toplandı

Akdeniz Üniversitesi Senatosu, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın ve senato üyelerinin katılımıyla Finike Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Linolyum Baskı Resim Sergisi sanatseverleri bekliyor

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin 25. yılı etkinlikleri kapsamında Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde Linolyum Baskı Resim Sergisi düzenlendi.

Finike Meslek Yüksekokulu’nda modern uygulama serası açıldı

Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu’nda hayırsever katkısıyla hayata geçen modern uygulama serasının açılışı yapıldı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Bir şehre sahip çıkmanın en önemli yolu, sorunları hep beraber ortaya koyup, çözüm için hep beraber çalışabilmek.” diye konuştu.