Haberler

Akdeniz TTO'ya 2026 Yılına Kadar TÜBİTAK Desteği

Akdeniz TTO, TÜBİTAK'ın desteklediği teknoloji transfer ofisleri arasında yer almaya 2026'ya kadar devam edecek. Sözleşmeyi imzalayan Rektör Prof. Dr. Özkan, üniversite ve sanayi iş birliğinin önemini vurguladı.
31 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi Erasmus belgesini tam puan ile aldı

Akdeniz Üniversitesi 2021/2027 dönemi Erasmus+ Programı için yapılan Erasmus Charter for Higher Education alınan belgeyi imzalarken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Olgun Kitapcı ve Erasmus+ Programı Kurum Koordinatörü Nuran Caner de hazır bulundu.
30 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi öğrencisinden tasarım başarısı

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Fırat Tunçkaya, 4 üniversitenin ortak olduğu DIVE Erasmus+KA2 Projesi kapsamında düzenlenen Logo Tasarım Yarışması'nda birinci oldu.
29 Mart 2021

Akdeniz Organ Nakli Günleri düzenlendi

Akdeniz Organ Nakli Günleri'nin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, organ nakillerini çeşitlendirmek istediklerini, hedeflerinin ince bağırsak ve akciğer nakilleri olduğunu söyledi.
27 Mart 2021

Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü İmzalandı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan tarafından Afet Farkındalık Eğitimi İş Birliği Protokolü imzalandı.
26 Mart 2021

Havacılık Uygulama Merkezi Tarafından Ziraat Mühendislerine Özel İHA Eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Havacılık Uygulama Merkezi (AHUM) ziraat mühendisleri için özel olarak düzenlenen İHA-1 eğitimi düzenledi.
26 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi'nden AB Projelerinde Önemli Başarı

Akdeniz Üniversitesi, 2020 yılı içinde başvurusunu yaptığı 15 proje ile hibe almaya hak kazandı. Akdeniz Üniversitesi koordinatörlüğünde başvurusu yapılan iki Erasmus+ projesi ve Akdeniz Üniversitesi'nin ortak olarak yer aldığı 13 farklı Erasmus+ projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.
25 Mart 2021

Çevrim İçi Söyleşiler'in Bu Haftaki Konuğu Veyis Ateş Oldu

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ayşen Yalman moderatörlüğünde gerçekleştirilen Çevrim İçi Söyleşiler'in bu haftaki konuğu Habertürk Televizyonu Program Yapımcısı Veyis Ateş oldu.
23 Mart 2021

Pandemi Süreci Veremle Savaşı Olumsuz Etkiledi

Akdeniz Üniversitesi Verem Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban, Covid 19 pandemisinin verem hastalarını da olumsuz etkilediğini belirterek, Akdeniz Üniversitesi'nde ve ülke genelinde tedavilerin aksamaması için azami gayret sarf edildiğini söyledi.
23 Mart 2021

Akdeniz Üniversitesi'ne Erişilebilir Üniversite Ödülü

Akdeniz Üniversitesi, 'Türkiye Erişilebilirlik Ödülleri' kapsamında Erişilebilir Üniversite kategorisinde birinci oldu.
23 Mart 2021