Diş Hekimleri mezun oldu

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni düzenlendi. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, 'Hayatınızın her aşamasında artık Akdenizli ruhu sizinle birlikte olacak.' dedi.
31 Temmuz 2021

Bölge üniversiteleri Manavgat için birlik oldu

Türkiye pek çok noktada orman yangınları ile mücadele ederken Batı Akdeniz bölgesinde yer alan üniversiteler yangınlardan en ağır zararı gören ilçelerin başında olan Manavgat için örnek bir kampanyaya imza attı. Kampanya hareketini Akdeniz Üniversitesi başlattı.
31 Temmuz 2021

Kalbimiz Manavgat ile birlikte atıyor

Akdeniz Üniversitesi itfaiye aracı ile Manavgat yangınının ilk anlarından itibaren bölgedeki yangına müdahale etti.
30 Temmuz 2021

Akdeniz Üniversitesi ile Özbekistan üniversiteleri arasında iş birliği protokolü imzalandı

Akdeniz Üniversitesi, Özbekistan Taşkent Devlet Tarım Üniversitesi ve Andijan Tarım ve Agroteknoloji Enstitüsü ile karşılıklı iş birliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla, eğitsel ve bilimsel iş birliğinde bulunmak üzere protokol imzaladı.
28 Temmuz 2021

Türkiye'nin ikinci rahim nakline de Akdeniz imzası

Dünyada kadavradan ilk başarılı rahim nakline imza atan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip 10 yıl sonra Türkiye'nin ikinci rahim nakline imza attı.
27 Temmuz 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın 39. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

20 Temmuz 2021

Tanıtım filmlerinde burs müjdesi geldi

Akdeniz Üniversitesi tercih dönemi yaklaşırken yeni bir uygulamaya imza atıyor.
19 Temmuz 2021

Kollarını hissetmeye ve sol kolunu hareket ettirmeye başladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi ile birlikte 14 saat süren ameliyat ile çift kol naklini yaptığı Yavuz Ayılmazdır'ı Kurban Bayramı öncesi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın Kurban Bayramı Mesajı

19 Temmuz 2021

Akdeniz Üniversitesinden elektrikli otomobil için güç birliği

Akdeniz Üniversitesi ve Kepez Belediyesi elektrikli otomobil tasarımı ve Ar-Ge işbirliği protokolü imzaladı. Rektör Prof. Dr. Özkan, 'Bilime meraklı çocukların ellerinden tutmalıyız' dedi.
18 Temmuz 2021