Haberler

Rektör Özkan çocuklarla bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, çocuklarla bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Makamını çocuklara devreden Rektör Özkan, “Çocuklarımıza mutlu bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz.” dedi.
24 Nisan 2023

Akdeniz Üniversitesi ailesi bayramlaştı

Akdeniz Üniversitesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramda deprem bölgesindekileri unutmamak gerektiğini söyleyen Rektör Özkan, “Özellikle öğrencilerimize yalnız olmadıklarını hissettirelim.” çağrısında bulundu.
20 Nisan 2023

Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN’ın ‘Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı’

Değerli Akdeniz Üniversitesi Mensupları,
20 Nisan 2023

Genç Dinozorlar Podcast yayınları ile karşınızda

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde kurulan Genç Dinozorlar ekibi podcast yayınları ile dinleyicilerine ulaşmayı hedefliyor.
19 Nisan 2023

Ziraat Fakültesi uluslararası kursa ev sahipliği yaptı

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi “Low Oxygen Role İn Fruit Physiology And Post-Harvest Storage” isimli uluslararası katılımlı kursa ev sahipliği yaptı.
19 Nisan 2023

Uluslararası İlişkiler Ofisi’nden akademisyenlere yönelik webinar

Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Mühendislik Fakültesi AGEK Ortaklığı İle “TÜBİTAK BİDEB Akademisyenlere Yönelik Uluslararası Burs ve Destek Programları Bilgilendirme Webinarı” düzenlendi.
17 Nisan 2023

Deprem bölgesindeki tıp fakültesi öğrencileri uygulamalı eğitim alıyor

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde etkilenen Tıp Fakültesi öğrencileri özel öğrenci olarak Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim alıyor.
14 Nisan 2023

Manavgat MYO’da topraksız tarım eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programında topraksız tarım eğitimi için altyapı oluşturuldu.
14 Nisan 2023

Hayırseverden Korkuteli MYO’ya Mantar Üretim Odası

Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nda “Mantar Üretim Odası” yapımı için Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ile hayırsever Yüksel Dal arasında protokol imzalandı. Tesis Mantarcılık Programı öğrencileri için uygulama alanı olacak.
14 Nisan 2023

30 farklı ülkeden 80 bilim insanı bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından organize edilen toplantıda 30 farklı ülkeden 80 bilim insanı bir araya geldi. Düşük oksijenin meyve kalitesi üzerine etkileri konusunda bildiriler sunuldu.
14 Nisan 2023