Haberler

Yardım dayanışması Alman öğrencileri etkiledi

Akdeniz Üniversitesi’ni ziyaret eden Almanya’dan gelen öğrencilere deprem sonrası yapılan toplumsal katkı projeleri hakkında sunum yapıldı. Alman öğrenciler dayanışma içinde yapılan çalışmalarından çok etkilendi.
31 Mart 2023

Kanser hastaları oruç tutabilir mi?

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Karaca, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hastalardan oruç tutmak konusunda pek çok soru geldiğini belirterek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
31 Mart 2023

Uluslararası İlişkiler Ofisi öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi “TÜBİTAK BİDEB Lisans ve Lisansüstü Burs ve Destek Programları Bilgilendirme Webinarı” düzenledi.
31 Mart 2023

Akdeniz Üniversitesi ile ANTGİAD arasında iş yeri eğitimleri için iş birliği

Akdeniz Üniversitesi ile Antalya Genç İş İnsanları Derneği Arasında İş Yeri Eğitimleri İş Birliği Protokolü imzalandı.
29 Mart 2023

Depremzede çocuklara dans gösterisi düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından depremzede çocuklara yönelik Dans Gösterisi sahnelendi.
27 Mart 2023

TUSAŞ’tan Antalya Teknokent’e 25 yıllık yatırım

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent bünyesinde yapılacak TUSAŞ Ar-Ge Binası için imzalar atıldı. 25 yıllık bir yatırım olan Ar-Ge Binasında başta Milli Muharip Uçak Projesi olmak üzere TUSAŞ’ın yüksek teknoloji odaklı savunma sanayi projeleri yürütülecek.
27 Mart 2023

Depremzede çocukların yaraları sanatla sarılıyor

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde ve Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında konuk edilen depremzede misafirler için her Perşembe ve Cuma tiyatro gösterileri düzenleniyor.
24 Mart 2023

Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan 2022 yılını değerlendirdiği bir sunum yaptı.
23 Mart 2023

Yeterli miktarda ve kalitede suya erişim temel insanlık hakkıdır

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. İbrahim Ethem Karadirek 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili açıklama yaptı.
23 Mart 2023

Fidanlar depremde hayatını kaybedenlerin anısına dikildi

Dünya Ormancılık Günü’nde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker de etkinliğe katılarak fidan dikti.
23 Mart 2023