Haberler

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden İlk Sanal Cumhuriyet Sergisi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Uluslararası Cumhuriyet Sergisi' pandemi nedeniyle ilk kez sanal olarak gerçekleştiriliyor.
28 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi Cumhuriyet Bayramını Online Konferans İle Kutladı

Akdeniz Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümü nedeniyle 'Türkiye'de Cumhuriyete Giden Süreç' konulu konferans düzenlendi.
28 Ekim 2020

Rektör Özkan, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, tenis turnuvasında dereceye giren Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak tebrik etti.
28 Ekim 2020

Akdeniz Ülkelerinde Turizm Faaliyetlerini Bütün Yıla Yayacak Proje

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güney Çetinkaya, ""ALternative tourism in MEditerranean Regions 256 proje teklifi içerisinden 32 proje arasına girerek 60 bin 480 Euro hibe almaya hak kazandı.
27 Ekim 2020

Üniversite Öğrencileri ve Personeline 'Salgın Sürecinde Psikolojik İyi Oluşu Güçlendirme' Semineri

Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve PDRM Müdürü Doç. Dr. Tuğba Sarı tarafından online platformda gerçekleştirildi. Seminere üniversite öğrencileri ve mensupları katılım gösterdi.
23 Ekim 2020

Rektör Özkan'dan Başsavcı İnal'a İade-i Ziyaret

Rektör Özkan'dan Başsavcı İnal'a İade-i Ziyaret
23 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri Başvurusu Başladı

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2019 başvuruları başladı.
22 Ekim 2020

Rektör Özkan, Antalya Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
21 Ekim 2020

Akdeniz Üniversitesi Öğrencisinden Büyük Başarı

Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Bölümü Yüksek Lisans öğrencisi Fatih Çetinkaya buluşuyla 2.Ulusal Üniversite Patent Yarışması'nda ikincilik kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
16 Ekim 2020

Hemşirelik Fakültesi Öğrencilerine Uzaktan Eğitim Bilgilendirme Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, öğrencilerine yönelik uzaktan eğitim sürecine ilişkin online bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
16 Ekim 2020