Haberler

Rektör Özkan’a ‘Yılın Akademisyeni’ ödülü verildi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya İş Kadınları Derneği tarafından Yılın Akademisyeni seçildi. Rektör Özkan, “Kadın isterse başarır. Yeter ki gücümüzün farkında olalım ve çok çalışalım.” dedi.
28 Aralık 2022

Ziraat Fakültesi’ne eğitim ve ar-ge amaçlı ilaçlama dronu hibe edildi

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü’nün teknolojik altyapısı güçleniyor. Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü’ne Hassas Tarım Teknolojileri, Akıllı Tarım Teknolojileri, Bitki Koruma Makinaları vb. derslerde eğitim materyali ve bilimsel çalışmalarda kullanılmak üzere Dronmarket – Alaras Telekominikasyon Danışmanlık ve Tic. A. Ş. tarafından ilaçlama dronu hibe edildi.
28 Aralık 2022

Rahim nakli sonrası anne olan Havva Erdem ve bebeği taburcu oldu

Akdeniz Üniversitesi’nde ilk ve ikinci rahim nakilleriyle dünyaya gelen Ömer Özkan ve Özlenen bebekler basın karşısına çıktı. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Ömer Özkan bebeklerle poz verdi.
28 Aralık 2022

Coğrafi İşaretler ve Türkiye Uygulamaları Konferansı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü tarafından Coğrafi İşaretler ve Türkiye Uygulamaları konulu konferans düzenlendi.
28 Aralık 2022

Akdeniz Üniversitesi GÜNKAF’a ev sahipliği yapacak

Akdeniz Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında yer alan “Güney Kariyer Fuarı’’na tekrar ev sahipliği yapacak.
28 Aralık 2022

Rektör Özkan başkanlığında GÜNKAF Dış Paydaş Toplantısı düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve 13 üniversitenin paydaşlığında düzenlenecek “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)” için Dış Paydaş Toplantısı düzenlendi.
28 Aralık 2022

Akdeniz Üniversitesi’nin acı kaybı

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Demir vefat etti.
22 Aralık 2022

Antalya Teknokent yine zirvede

Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent, Teknokentler Performans Endeksine göre 1 sıra yükselerek 96 teknokent arasında 7. oldu. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim Yavuz, başarı belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan aldı.
22 Aralık 2022

Pandemi Akademi belgeseline birincilik ödülü

Akdeniz Üniversitesi’nde çekilen Pandemi Akademi belgeseli, 19. Çevre Film Festivali Belgesel Dalında birincilik ödülünü kazandı.
14 Aralık 2022

AGC’den Akdeniz Üniversitesi’ne Ödül

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2021 Yılı Antalya Basın Ödülleri’nde dereceye giren gazetecilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.
13 Aralık 2022