Haberler

Doktor Süleyman Törehan Tarık için anma töreni düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon polikliniğinde görev yapan ve 26 yaşında hayatını kaybeden Doktor Süleyman Törehan Tarık için Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın da katılımıyla anma töreni düzenlendi.
30 Nisan 2021

Üniversiteler Tanıtım Fuarında Akdeniz Üniversitesine yoğun ilgi

Akdeniz Üniversitesi, 30 Ocak-11 Nisan 2021 tarihleri arasında 62 üniversitenin katılımıyla çevrim içi gerçekleştirilen Üniversiteler Tanıtım Fuarına katıldı. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen fuarda Akdeniz Üniversitesi stantları yoğun ilgi gördü.
30 Nisan 2021

Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerinden gururlandıran başarı

Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileri Covid 19 pandemi sürecinde de çalışmalarına ara vermedi. Bu dönemde online düzenlenen yarışmalara ağırlık veren geleceğin müzik dâhileri elde ettikleri başarılarla Akdeniz Üniversitesi'ni gururlandırıyor. Yurt dışında çeşitli kategorilerde gerçekleşen yarışmada ödüle layık görülen öğrenciler teşekkür belgelerini düzenlenen törenle aldı.
30 Nisan 2021

Rektör Özkan organ nakli olan ve nakil bekleyen hastalara ramazan paketi dağıttı

Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği ramazan kolisi dağıtım törenine katılan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, organ bağışının önemini vurguladı.
29 Nisan 2021

Prof. Dr. Fatih Başbuğ'un iki eseri müze koleksiyonunda

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Başbuğ'un 'Rüya' ve 'Kuşlar' isimli tabloları Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi Koleksiyonu'na alındı.
28 Nisan 2021

Covid-19 sürecinde Avrupa'daki sağlık politikaları konuşuldu

Covid-19 Sürecinde Avrupa'daki Sağlık Politikaları, Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nün düzenlediği online panelde tartışıldı.
26 Nisan 2021

Rektör Özkan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Rektör Özkan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
23 Nisan 2021

Miniklerden Rektör Özlenen Özkan'a ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makamında ağırladı.
22 Nisan 2021

Sağlıklı turizm için önemli adım

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Antalya'nın Manavgat ilçesi Side turizm bölgesinde bulunan Hotel Miramare arasında 'Sağlıklı-Güvenli Turizm ve Bulaşıcı Hastalıklarla Mücadele' projesi kapsamında  bir yıl süreli işbirliği sözleşmesi imzalandı.
22 Nisan 2021

Rektör Özkan, Sosyal Bilimler MYO ve İİBF'yi Ziyaret Etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret etti.
21 Nisan 2021